Edukator: Katarina Ritoša

Tečaj Nail Art Salon Mix

TRAJANJE
1 dan (5h/dan)

CENA
100 €

STOPNJA
2

Tematika posameznih Mix Media tečajev se lahko razlikuje glede na letni čas, trende in ideje edukatorja. Obseg bo predstavljen pred vsakim srečanjem, tako da boste po končanem usposabljanju dobili že pripravljene vzorce, ki jih lahko prenesete v svoje vsakodnevno delo.

Tečaji nail arta akademije Indigo Nails Lab predstavljajo široko paleto tehnik, vzorcev in zanimivih tematik. Tečaji sledijo najnovejšim trendom v svetu nohtov in prav tako določajo nove trende na tržišču. Tečaji nail arta pri Indigu odkrivajo mnogo domišljije.

Za delo na tečaju potrebujete:

 • svoje čopiče

V primeru, da potrebnih čopičev nimate, jih lahko kupite na dan tečaja. Gele za delo na tečaju priskrbimo mi, kot tudi ostali material potreben pri delu na tečaju.

Po končanem tačaju dobite overjen certifikat Indigo Mix Media Nail Art Course.

ŠTEVILO TEČAJNIC JE OMEJENO – možna je udeležba največ 8 tečajnic.

NA DAN TEČAJA VAM PRIZNAMO 5% POPUST ZA NAKUP MATERIALA.

EDUKATOR: Katarina Ritoša

  Željena lokacija tečaja:
  LjubljanaIzola


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
  ali telefona občasno obveščate o:

  Obvezno je plačilo akontacije v višini 20 €, s katero vam rezerviramo mesto na tečaju.
  Preostali znesek plačate najkasneje na dan tečaja v gotovini ali nam celoten znesek nakažete na TRR pred pričetkom tečaja. V primeru, da se tečaja ne udeležite, vam akontacije ne vrnemo.
  S klikom na gumb spodaj lahko vnesete svoje podatke za prijavo in na vaš elektronski naslov boste prejeli vse podatke za plačilo.