indigo nails tecaj 5
Edukator: Katarina Ritoša

Ruska manikura / Comby Manicure

TRAJANJE
1 dan (5h/dan)

CENA
170 €

STOPNJA
2

 

Tečaj kombinirane manikure je najnaprednejše Indigo izobraževanje na področju manikure z gel laki. Namenjena je osebam, ki že izvajajo gel lak manikuro, poznajo osnove delovne higiene in anatomije nohtov ter vsakodnevno delajo z električno pilico minimalno 1 leto.

Na tečaju boste prejeli nabor izobraževalnih gradiv, ki so jih razvili Indigo Educators o varnosti in zdravju pri delu, boleznih nohtov in metodah oblikovanja (v različici po korakih). Vsa prejeta besedila bodo pripomogla k utrjevanju znanja, pridobljenega med usposabljanjem.

Na enodnevnem tečaju se boste naučili pravilno izvajati kombinirano manikiro, med drugim kako izbrati nastavek za različne tipe kože, moč rezalnika in pridobiti vse informacije, ki vam bodo omogočile varno izvedbo urejevanja obnohtne kožice do popolnosti. Spoznali boste posamezne faze dela in odstranjevanje odvečne obnohtne kožice s škarjami ali kleščami. Indigo Educator vam bo pokazal, kako nanesti gel lak globoko “pod obnohtno kožico” in vas naučil, kako doseči popolno “svetlobno linijo” na površini.

 

PROGRAM USPOSABLJANJA – RUSKA MANIKURA:

 •  varnost pri delu,higijenski standardi
 • pregled in spoznavanje z nastavki za za rusko manikuro glede na nohtno ploščo in kožo stranke
 • pregled in izvedba globinskega odstranjevanja obnohtne kožice: – s škarjami/kleščami
 • pravilno nanašanje gel laka na nohte “pod obnohtno kožico”
 • učenje, kako oblikovati C linijo
 • učenje nanašanja nadlaka glede na “svetlobno linijo”

 Tečaj se zaključi s izdajo mednarodnega certifikata Indigo Combined Manicure Course.

Delo poteka v manjših skupinah, največ 4 tečajnic. Na tečaju je potreben model, ki nima umetnih nohtov in ki ni druga nohtna stilistka, lahko delate tudi na svoji roki. Na tečaju morajo imeti tečajnice svoje čopiče. Ves preostali material za delo na tečaju zagotovimo mi in je vključen v ceno. Na dan tečaja imate možnost kupiti ves material.

Po končanem tačaju dobite mednarodno priznan in overjen certifikat pri akademiji Indigo Nails Lab.

NA DAN TEČAJA VAM PRIZNAMO 5% POPUST ZA NAKUP MATERIALA.

EDUKATOR: Katarina Ritoša

  Željena lokacija tečaja:
  LjubljanaIzola


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
  ali telefona občasno obveščate o:

  Obvezno je plačilo akontacije v višini 20 €, s katero vam rezerviramo mesto na tečaju.
  Preostali znesek plačate najkasneje na dan tečaja v gotovini ali nam celoten znesek nakažete na TRR pred pričetkom tečaja. V primeru, da se tečaja ne udeležite, vam akontacije ne vrnemo.
  S klikom na gumb spodaj lahko vnesete svoje podatke za prijavo in na vaš elektronski naslov boste prejeli vse podatke za plačilo.