Edukator: Katarina Ritoša

Tečaj permanentnega lakiranja – bazni / Gel Polish Manicure Course

TRAJANJE
1 dni (5h/dan)

CENA
120 €

STOPNJA
0

Tečaj Gel Polish Manikure je namenjen ljudem, ki želijo svojo avanturo začeti z urejanjem nohtov, tako profesionalno kot kot hobi. To je prvi korak, ki vas bo pripravil na samostojno delo in vam dal odlično osnovo za poglobitev znanja o temah, povezanih z delom nohtnega stilista.

Po vpisu na tečaj boste prejeli nabor izobraževalnih gradiv, ki so jih razvili Indigo Educators o varnosti in zdravju pri delu, boleznih nohtov in metodah oblikovanja (v različici po korakih). Vsa prejeta besedila bodo pripomogla k utrjevanju znanja, pridobljenega med usposabljanjem.

Na začetku tečaja vam bo edukator pokazal, kako uporabljati načela poklicne higiene in kako izgleda zaporedje sterilizacije. Naučili se boste pravilno izvesti manikuro z gel lakom, da bo hkrati estetska in zelo obstojna, pripraviti nohtno ploščo s tradicionalnimi metodami, kot so potiskanje obnohtne kožice,  uporaba klešč, pilice, ter pričetek delati z e-pilico za še natančnejše rezultate. Nato vam bo učitelj pojasnil, kako narediti ekspresno manikuro z uporabo Mineralnih baz. Po želji tečajnic se na koncu  lahko varno odstrani gel lak, da ne poškodujete naravnega nohta.

Tečaj se zaključi s izdajo mednarodnega certifikata Indigo Gel Polish Manicure Course.

PROGRAM USPOSABLJANJA:

 •     anatomija in bolezni nohta
 •     varnost pri delu,higijenski standardi
 •     predstavitev materiala, pripomočkov pri delu
 •     proces dezinfekcije in sterilizacije
 •     pravilna uporaba pilic
 •     pravilno pripraviti nohte
 •     kako preprečiti odstopanje materiala
 •     delati z brusilnim aparatom
 •     pravilno postaviti šablono in jo prilagoditi obliki nohta (podaljševanje z Protein Base)
 •     oblikovati C linijo z bazo
 •     kako piliti in oblikovati zgrajen noht z bazo

TRAJANJE TEČAJA: 1 dan / 5h

Delo poteka v manjših skupinah, največ 5 tečajnic. Na tečaju je potreben model, ki nima umetnih nohtov in ki ni druga nohtna stilistka, lahko delate tudi na svoji roki. Na tečaju morajo imeti tečajnice svoje čopiče. Ves preostali material za delo na tečaju zagotovimo mi in je vključen v ceno. Na dan tečaja imate možnost kupiti ves material.

NA DAN TEČAJA VAM PRIZNAMO 5% POPUST ZA NAKUP MATERIALA.

EDUKATOR: Katarina Ritoša

  Željena lokacija tečaja:
  LjubljanaIzola


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
  ali telefona občasno obveščate o:

  Obvezno je plačilo akontacije v višini 20 €, s katero vam rezerviramo mesto na tečaju.
  Preostali znesek plačate najkasneje na dan tečaja v gotovini ali nam celoten znesek nakažete na TRR pred pričetkom tečaja. V primeru, da se tečaja ne udeležite, vam akontacije ne vrnemo.
  S klikom na gumb spodaj lahko vnesete svoje podatke za prijavo in na vaš elektronski naslov boste prejeli vse podatke za plačilo.