Edukator: Katarina Ritoša

Basic Ombre tečaj

TRAJANJE
1 dni (5h/dan)

CENA
100 €

STOPNJA
1

Če vam je dolgčas izdelovanje enobarvnega gel laka na rokah vaših strank in se želite naučiti kombinirati barve v čudovite tonske prehode, je tečaj Ombre Design pravi za vas!

Poiščite svoj nov najljubši način za Ombre. Naučite se trikov , ki bodo tonske prehode

naredili še boljše kot prej. Ne samo, da boste spoznali barvne možnosti ampak tudi, kako pravilno izbrati in ustvariti svoj sanjski ombre, naučili se boste tudi, kako jih narediti s prahom za nohte, pigmenti Smoke Powder in veliko več. Po tem tečaju boste razumeli pravila uporabe posameznih izdelkov za hitro ustvarjanje popolnega Babyboomerja, vertikalnega in horizontalnega ombreja, senčenja na temni podlagi ali sijočega senčenja s prahom za nohte in bleščicami. Indigo Educator vam bo posredoval tudi skrivnosti dela, da bo vaš Ombre še hitrejši in lažji za izvedbo.

 

Za delo na tečaju potrebujete:

 • svoje čopiče

V primeru, da potrebnih čopičev nimate, jih lahko kupite na dan tečaja. Gele za delo na tečaju priskrbimo mi, kot tudi ostali material potreben pri delu na tečaju.

Usposabljanje se zaključi z mednarodnim certifikatom Indigo Basic Nail Art Course.

ŠTEVILO TEČAJNIC JE OMEJENO – možna je udeležba največ 8 tečajnic.

NA DAN TEČAJA VAM PRIZNAMO 5% POPUST ZA NAKUP MATERIALA.

EDUKATOR: Katarina Ritoša

  Željena lokacija tečaja:
  LjubljanaIzola


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
  ali telefona občasno obveščate o:

  Obvezno je plačilo akontacije v višini 20 €, s katero vam rezerviramo mesto na tečaju.
  Preostali znesek plačate najkasneje na dan tečaja v gotovini ali nam celoten znesek nakažete na TRR pred pričetkom tečaja. V primeru, da se tečaja ne udeležite, vam akontacije ne vrnemo.
  S klikom na gumb spodaj lahko vnesete svoje podatke za prijavo in na vaš elektronski naslov boste prejeli vse podatke za plačilo.